موسسه آموزش عالی "سوره" دانشگاه شد

بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در ۲۳ بهمن ماه سال گذشته با ارتقای موسسه آموزش عالی سوره به دانشگاه موافقت اصولی شد و ابلاغ آن در ۲۷ فروردین به وسیله معاون آموزشی وزارت علوم صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، برای ارتقای موسسه به دانشگاه باید ضمن استمرار رعایت استانداردهای آموزشی،موسسه نسبت به استخدام اعضای هیات علمی و اصلاح هرم هیات علمی موجود اقدام می کرد.

بر اساس سرانه تعداد دانشجو، رشته های آموزشی و گروه های علمی و پژوهشی سرانه ای تعیین می شود که بر اساس آن باید هر گروه علمی دارای استاندارد لازم بوده و در نهایت دانشکده های مرتبط با گروه ها تشکیل شود.

با توجه به آنکه سوره موفق شد چهار دانشکده به نام های تبلیغ و ارتباطات اسلامی،هنر، معماری و امور فرهنگی تاسیس کند، در بازرسی های ادواری که از آن در هفت دوره از سال ۸۵ تا ۸۹ انجام گرفت، پس از رفع کاستی ها و نواقص و اعلام انجام آنها و بازدید گروه های بازرسی در نهایت با ارتقای آن به دانشگاه موافقت اصولی به عمل آمده است.

در حال حاضر تعداد ۲۴ گروه آموزشی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و تعداد ۲۴۰۰ دانشجو در دانشگاه سوره مشغول به تحصیل هستند.

دانشگاه سوره به عنوان یکی از موسسه های آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف احیای حکمت دینی و معنوی و با شناسایی و بهره گیری از اساتید بزرگ علمی و تجربی جهت پرورش و معرفی هنرمندان جوان و خلاق از بهمن ماه سال ۱۳۷۲ توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تاسیس شد.

پس از دو سال پذیرش آزاد، از سال ۷۴ از طریق سازمان سنجش آموزش کشور پذیرش دانشجوی را در ۱۱ رشته آغاز کرد. این موسسه با جذب دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی در رشته های صنایع دستی، موسیقی، تئاتر، سینما، معماری، مجسمه سازی، گرافیک و نقاشی شروع به فعالیت کرد. در سال ۱۳۷۶ این موسسه از نوع دوم به نوع اول ارتقاء یافت و مدرک تحصیلی آن توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری به رسمیت شناخته شد.

در سال تحصیلی ۸۴ ۸۵، با راه اندازی دوره کارشناسی ارشد در رشته های آهنگسازی، صنایع دستی، نقاشی، گرافیک و ادبیات نمایشی موافقت شد و این دوره از سال تحصیلی ۸۵ ۸۶ به جذب دانشجو در این رشته ها پرداخت.

هم اکنون دانشگاه سوره دارای تجهیزاتی چون لابراتوار مجهز عکاسی (سیاه و سفید و رنگی)، کارگاه های سفال، چاپ دستی (سیلک و باتیک)، چوب، نساجی، بافت (فرش و قالی)، تراش سنگ، تراش شیشه، نقاشی روی شیشه؛ لعاب، سرامیک، رنگ رزی، جواهرسازی، سایت رایانه، کتابخانه، پلاتوهای نمایش، کارگاه عروسک سازی، نگارخانه و نمازخانه و سالن ورزش است.

سایر اخبار مرتبط
گزارش تصویری

تاریخ : دوشنبه 29 فروردین 1390 ساعت : 19:54         منبع: روابط عمومی دانشگاه سوره
ارسال نظر نظرات دیگران