جمعی از دانشجویان دوره دکتری دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از آرشیو ملی ایران بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره در راستای افزایش مراودات علمی با مراکز اسنادی و پژوهشی کشور جمعی از دانشجویان دکتری ارتباطات روز گذشته با حضور در گنجینه اسناد ملی در مرکز آرشیو ملی ایران با نحوه استفاده از داده‌ها و اسناد این مرکز آشنا شدند.

همچنین دانشجویان با بازدید از بخش اسناد تاریخی این مرکز تعدادی از اسناد ویژه تاریخ معاصر ایران را مشاهده و بررسی کردند.

دکتر امید علی مسعودی، سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره که در این بازدید دانشجویان را همراهی می‌کرد هدف ازاین‌گونه بازدیدها را هدایت و آشنایی دانشجویان دوره دکتری با اسناد و داده‌های تاریخی و مراکز پژوهشی برای ارتقا سطح علمی رساله‌ها و مقالات دوره دکتری خواند و بر ضرورت این‌گونه مراودات علمی با سایر مراکز داده و اسناد در کشور تأکید کرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبازدید دانشجویان دکتری دانشکده فرهنگ و ارتباطات از گنجینه آرشیو ملی ایران