روابط‌عمومی دانشگاه سوره- تقویم انجام مصاحبه پذیرفته‌شدگان گرامی برای شرکت در مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه‌متمرکز سال 1402 دانشگاه سوره به شرح زیر  به اطلاع می‌رساند.

دانشگاه سوره ضمن عرض تشکر از ارسال مدارک از طریق ایمیل (پست الکترونیکی) معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به اطلاع می‌رساند مصاحبه بر اساس تقویم اعلامی که در ادامه پیوست شده است انجام خواهد شد.

مرحله دوم: انجام مصاحبه حضوری

پذیرفته‌شدگان گرامی برای انجام مصاحبه حضوری موظف‌اند در زمان تعیین‌شده در لیست پیوستی (لیست اکسل گروه‌بندی مصاحبه) در دانشگاه حضور یابند.

تذکر مهم(1): داوطلبان محترم در روز مصاحبه باید اصل تمامی مدارکی که به ایمیل دانشگاه ارسال کرده‌اند را به همراه داشته باشند.

تذکر مهم (2): داوطلبان باید در روز مصاحبه یک پروپوزال (طرح پیشنهادی) اولیه‌ای که تمایل دارند در رساله دکتری انجام دهند با خود داشته باشند.

نکات قابل توجه:

۱- نیم ساعت قبل از شروع مصاحبه در محل حضور داشته باشید.

۲- در زمان مصاحبه علمی همراه داشتن ماسک و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی الزامی است.

۳- در زمان مصاحبه همراه داشتن مدارک کامل ارسال شده الزامی است.

۴- نتیجه نهایی از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

۵- راه‌های ارتباطی با اداره ثبت‌نام دانشگاه سوره amozesh@soore.ac.ir و 66858083-021

داوطلبان رشته (مدیریت رسانه و علوم ارتباطات) می‌بایست به دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به نشانی زیر مراجعه کنند.

میدان فردوسی کوچه بن بست شاهرود پلاک ۷ دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره طبقه ۳

دانلود جدول زمانبندی (روز و ساعت) مصاحبه دکتری رشته مدیریت رسانه

دانلود جدول زمانبندی (روز و ساعت) مصاحبه دکتری رشته دکتری علوم ارتباطات

داوطلبان رشته پژوهش هنر (تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی) می‌بایست به ساختمان مرکزی دانشگاه سوره به نشانی زیر مراجعه کنند.

خیابان آزادی بین خیابان خوش و آذربایجان نبش کوچه کامیاران پلاک ۲۵۲ ساختمان مرکزی طبقه ۵ سالن کنفرانس

دانلود جدول زمانبندی (روز و ساعت) مصاحبه دکتری رشته پژوهش هنر (تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی)

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه آموزشی شماره (3) ویژه پذیرفته‌شدگان دکتری(1402)