تاریخ انتشار : 9 اسفند 1396 10:55

ارائه خدمات دندانپزشکی به اساتید و کارکنان دانشگاه سوره

در راستای طرح تحول نظام سلامت و ایجاد تسهیلات مناسب جهت استفاده اساتید و کارکنان دانشگاه سوره از خدمات قابل ارائه در کلینیک دندانپزشکی درمانگاه عمار، طرح ارائه خدمات اقساطی دندانپزشکی به مورد اجرا گذاشته شد.

به گزارش روابط عمومی، معاون اداری و مالی دانشگاه آقای ایرج زارع از ایجاد تسهیلات رفاهی دندانپزشکی به پرسنل دانشگاه خبر داد.
معاون اداری مالی دانشگاه افزود: راه اندازی این خدمات رفاهی دندانپزشکی در راستای ایجاد تسهیلات رفاهی بیشتر و به منظور تامین آسایش و خدمت رسانی بهینه به پرسنل محترم دانشگاه سوره شامل اساتید و کارکنان می باشد، وی بیان کرد: از این پس همکاران محترم میتوانند با ارائه معرفی نامه از طرف دانشگاه و بدون نیاز به پرداخت وجه به درمانگاه مربوطه مراجعه نموده و از خدمات دندانپزشکی تخصصی استفاده نمایند. همچنین هزینه های درمانی به صورت اقساط ماهانه از حقوق کارکنان و اساتید کسر خواهد شد.
شایان ذکراست آدرس مرکز ارائه خدمات از سوی این معاونت به شرح ذیل می باشد:
تهران -خیابان ستارخان - خیابان بهبودی - پلاک ۴۱۹- درمانگاه عمار
تلفن: ۴-۶۶۵۵۶۰۶۱