تاریخ انتشار : 2 اردیبهشت 1397 9:36
تعداد مشاهدات : 235

گرامیداشت روز جانباز

همزمان با اعیاد شعبانیه، ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل عباس (ع) و روز جانباز از دکتر مجید رضاییان عضو هیات علمی دانشگاه سوره تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز،  با حضور قایم مقام، معاونین، رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره از دکترمجید رضاییان استاد جانباز  این دانشکده تقدیر تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم دکتر جواد صادقی، قایم مقام دانشگاه سوره با تبریک اعیاد شعبانیه، جانبازان را سند افتخار ملت بزرگ ایران دانست و تاکید کرد: جانبازان چراغ تابناک ایران اسلامی هستند و نزد خدای بزرگ از جایگاهی خاص برخوردارند و ما به این قهرمانان واقعی دوران دفاع مقدس می بالیم.
وی ادامه داد: جانبازان شهیدان زنده، اسوه صبر، تلاش و مقاومت هستند و گرامیداشت ایثارگری ها و رشادت های رزمندگان و جانبازان و انتقال آن به نسل آینده از جمله وظایف استادان دانشگاهی و دانشگاهیان است که در واقع عنوان الگوی معنوی  جامعه بشمار می آیند.
 ایشان در ادامه از جانبازان به عنوان الگوی جامعه یاد کرد و اظهار داشت: آنچه امروز با عنوان افتخار در مملکت به وجود آمده است به برکت خون شهدا و همت جانبازان است و ما قدردان این عزیزان هستیم . فرهنگ ایثار و شهادت باید به عنوان میراثی گرانبها و ارزشمند در در ذهن ملت ایران به ویژه نسل جوان باقی بماند و از هرگونه آفت مصون و در امان باشد که یکی از وظایف دانشگاه ها حفظ و اشاعه این ارزشهاست.
دکتر رضاییان نیز ضمن تشکر از هیأت رییسه دانشگاه به بازگویی برخی از خاطرات خود در زمان دفاع مقدس  پرداخت.