3275رکورد در مدت زمان 12.32ثانیه
عبارت مورد جستجو :
امیدعلی مسعودی، به عنوان دبیر نوزدهمین جشنواره کتاب و رسانه منصوب شد.
تفاهم نامه همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با معاونت پژوهشی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری منعقد شد
ایرج زارع معاون اداری و مالی دانشگاه سوره در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه، خبر پرداخت حق التدریس اساتید مدعو دانشگاه را اعلام کرد.
گزارش تصویری از جلسه هیأت رییسه دانشگاه سوره به میزبانی دانشکده هنر در روز چهارشنبه نهم مهرماه 99
مکتب هنر راستین حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری مرکز آموزش های تخصصی دانشگاه سوره دوره های آموزشی در رشته های گوناگون هنرهای تجسمی، زبان و ادبیات و هنرهای نمایشی برگزار می کنند.
دهمین نشست مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی از مجموعه نشست های ایده پردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»، روز دوشنبه، چهاردهم مهرماه برگزار می شود.
الکترونیکی شدن روند تصویب پروپوزال تا فراغت از تحصیل
مهلت ارسال آثار به دبیرخانه اولین دوره جشنواره مجازی تئاتر وقفه، تمدید شد.
راهنمای استفاده از سامانه همانندجو به جهت جلوگیری از سرقت علمی
دانشجوی رشته روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، به رحمت ایزدی پیوست.
  • تعداد رکوردها : 3275