3275رکورد در مدت زمان 6.862ثانیه
عبارت مورد جستجو :
همایش «هنر و بیماری های فراگیر؛ هنر کرونا» به دلیل منع برگزاری تجمعات در دوران کرونا، بدون حضور مخاطبان برگزار و از طریق وبینار به صورت زنده پخش خواهد شد.
فیلم انیمیشن «نهنگ سفید» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی امیر مهران دانشجوی کارشناسی ارشد گروه انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره، در نخستین حضور بین المللی خود موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم انیمیشن جشنواره «ورشو» لهستان شد.
فیلم کوتاه «نفر سوم» از ایران، در جشنواره «شب های سیاه تالین» با دیگر فیلم های راه یافته به این جشنواره در کشور استونی رقابت می کند.
«دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه ها با جامعه و صنعت» به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای سیاست ها و اقدامات به منظور توسعه ارتباط دانشگاه ها با جامعه و صنعت همزمان با هفته پژوهش و فناوری برگزار می شود.
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به منظور جلب نظر مردم و همچنین کاهش تردد آن ها برای خرید کتاب در کتاب فروشی ها و ترویج کتاب خوانی اقدام به تسهیل در دسترسی آثار منتشر شده خود کرد.
فرارسیدن ایام سالگرد وفات حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت مظلومانه سبط اکبر پیامبر، امام حسن مجتبی(علیه السلام) و شهادت غریبانه هشتمین پیشوای معصوم، حضرت امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام)، بر تمامی مسلمان تسلیت باد.
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر، سلسله کارگاه های علمی را با عنوان "روش پژوهش و مقاله نویسی"، ویژه استادان برگزار می کند.
معاون پژوهشی دانشگاه سوره با بیان اینکه دانشگاه در کنار فعالیت علمی و فرهنگی درصدد ارتقاء جایگاه پژوهشی اعضای هیات علمی و مدرسان خود است گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرکارگاه مقاله نویسی و روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی و همکاران را برگزار می کند.
  • تعداد رکوردها : 3275