تاریخ انتشار : 6 اسفند 1398 11:35

اعضای هیأت علمی دانشگاه سوره از مرکز رایمون مدیا بازدید کردند

طی بازدید رییس و اعضای هیأت علمی دانشگاه سوره از مرکز رایمون مدیا، با امکانات این مرکز آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره طی بازدید رییس و اعضای هیات علمی دانشگاه از مرکز رایمون مدیا، با امکانات و توانمندی این مرکز آشنا شدند.

مرکز رایمون یک مرکز شتابدهی به شمار می رود و در تولید و رندر محصولات انیمیشن ، سینمایی، بازی های دیجیتال و پردازش ایده تا اجرا فعالیت می کند.

در این دیدار اعضای هیأت علمی دانشگاه ضمن بازدید از استودیوهای این مرکز،  با توضیحات دکتر مهدی جوادی مدیر عامل رایمون با بخشی از فعالیت های  رایمون در تولید و رندر محصولات سینمایی نیز آشنا شدند.

در ادامه  دکتر ساعی رییس دانشگاه سوره، شتابدهی را از عوامل مهم اجرایی کردن ایده های نو دانست و از مدیران و استادان دانشگاه درخواست کرد تا دانشجویان را با فضای اشتغال جدید آشنا کنند چرا که بسیاری از ایده ها چنانچه در مسیر درست خود قرار گیرند قابلیت آن را دارند تا بخشی از نیاز فرهنگی و هنری جامعه را تأمین کنند.