3345رکورد در مدت زمان 0.078ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دومین جلسه وبینار آموزشی«آشنایی با زبان سینما» به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، عصر امروز ( سه شنبه) با تدریس حمید فدوی، استاد دکوپاژ دانشگاه پاریس ٧ به صورت مجازی برگزار شد.
هفتمین جلسه نقد و بررسی کتاب « جستارهای زیبایی شناختی » نوشته دیوید هیوم با ترجمه محسن کرمی، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
سومین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی به صورت مجازی برگزار شد.
دومین جلسه ی شورای علمی کمیته فرهنگی کنفرانس علمی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی به همت دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.
نخستین جلسه،کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان عصر امروز( یکشنبه) برگزار شد.
کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان در سامانه سیباد برگزار می شود.
وبینار نشانه شناسی تولیدات تصویری در روزگار کرونایی به همت کلاس ارتباطات تصویری، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره امروز (9 آذر) برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره با حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره مجازی دانشجویی نور محمد(ص) را برگزار می کند.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره صبح روز پنج شنبه (6آذر) طی سه نشست پیاپی برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3345