3354رکورد در مدت زمان 0.156ثانیه
عبارت مورد جستجو :
طی حکمی از سوی محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، اصغر فهیمی فر به عنوان سرپرست گروه پژوهش هنر دانشگاه سوره منصوب شد.
وبینار علمی – تخصصی تجارب شهرهای جدید ایران؛ سه شنبه 22 مهرماه به صورت مجازی به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، به دبیری زینب عادلی برگزارشد.
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی امور دانشجویی دانشگاه سوره، اولین دوره مجازی کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره پرسش های متداول دانشجویان درباره ثبت نام در این دانشگاه را پاسخ داد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، نخستین جلسه نقد و بررسی کتاب «شگردهای نمایشنامه نویسی» نوشته علی حاجی ملاعلی به صورت مجازی برگزار شد .
نخستین جلسه نقد و بررسی کتاب «شگردهای نمایشنامه نویسی» نوشته علی حاجی ملاعلی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته صرفأ بر اساس سوابق تحصیلی سال 99 خبر داد.
فروشگاه اینترنتی انتشارات دانشگاه الزهرا (س) با هدف عرضه و فروش کتاب های چاپ شده انتشارات دانشگاه راه اندازی شد.
همایش «هنر و بیماری های فراگیر؛ هنر کرونا» به دلیل منع برگزاری تجمعات در دوران کرونا، بدون حضور مخاطبان برگزار و از طریق وبینار به صورت زنده پخش خواهد شد.
  • تعداد رکوردها : 3354