3354رکورد در مدت زمان 6.817ثانیه
عبارت مورد جستجو :
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر، هفتمین جلسه نقد کتاب سوره را دوشنبه 10 آذر ماه به صورت آنلاین برگزار می کند.
وبینار مسائل شهری منطقه 22 تهران عصر (یکشنبه) 2 آذر با حضور دکتر مهرداد رحمانی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره 6 آذر ماه برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، اکران آنلاین و جلسه نقد و بررسی مستند داغ قره باغ را در روز پنج شنبه 29 آبان ماه برگزار کرد.
ششمین جلسه نقد و بررسی کتاب « هنر ایران » نوشته رابرت مرداک اسمیت با ترجمه کیانوش معتقدی، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه با عنوان «تولید محتوا و نشر الکترونیکی» را در روز چهارشنبه ۵ آذرماه ۹۹ ساعت ۱٠:٠٠ تا ۱۲:٠٠ به صورت آنلاین برگزار می کند.
دومین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی به صورت مجازی برگزار شد.
نخستین جلسه ی شورای علمی کمیته فرهنگی کنفرانس علمی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی به همت دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.
وبینار علمی_تخصصی مسائل شهری منطقه 22 تهران، با حضور دکتر مهرداد رحمانی مدیر طرح تفصیلی منطقه 22 و دکتر زینب عادلی مدیر اجرایی وبینار 2 آذرماه1399 برگزار می شود.
دورکاری کادر آموزشی و اداری دانشگاه سوره تا 14 آذرماه 99 تمدید شد.
  • تعداد رکوردها : 3354