3275رکورد در مدت زمان 7.293ثانیه
عبارت مورد جستجو :
معاون پژوهشی دانشگاه سوره با بیان اینکه دانشگاه در کنار فعالیت علمی و فرهنگی درصدد ارتقاء جایگاه پژوهشی اعضای هیات علمی و مدرسان خود است گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرکارگاه مقاله نویسی و روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی و همکاران را برگزار می کند.
امید علی مسعودی، از اضافه شدن بخش مردمی و بخش ویژه سواد رسانه ای به نوزدهمین دوره جشنواره کتاب و رسانه و افزایش تعداد داوران و داوری چند مرحله ای آثار خبر داد.
عرض تسلیت به جامعه هنری کشور
کلاس های نودانشجویان نیز به صورت مجازی برگزار می شود. اگر اتفاق غیرمنتظره ای پیش نیاید، در آبان ماه اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان قرار می دهیم.
معاونت پژوهشی با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره از دوشنبه 28 مهرماه نشست نقد کتاب خود را به صورت هفتگی آغاز می کند که در هر نشست، به نقد یکی از کتاب های مرتبط با یکی از رشته های هنری می پردازد.
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره از دوشنبه 28 مهرماه نشست نقد کتاب خود را آغاز می کند. در این نشست هر هفته به نقد یکی از کتاب های مرتبط با یکی از رشته های هنری پرداخته می شود.
دانشگاه جامع امام حسین(ع) به منظور تکمیل کادر پژوهشی خود از بین فارغل تحصیلان و دانشجویان دکتری اقدام به جذب هیئت علمی و پژوهشگر می کند.
ایوب دهقانکار با صدور حکمی امیدعلی مسعودی، عضو هیأت علمی دانشگاه سوره را به عنوان دبیر نوزدهمین جشنواره کتاب و رسانه منصوب کرد.
آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی موسسه های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی و غیر دولتی
  • تعداد رکوردها : 3275