3257رکورد در مدت زمان 0.078ثانیه
عبارت مورد جستجو :
«در میان روضه هایت زندگی کردن خوش است» مجموعه روایت هایی از واقعه عاشورا است که در قالب سبک زندگی بیان شده است. محسن عباسی ولدی با بیان برش های تأثیرگذار این واقعه، یک سبک زندگی را برای خانواده های اسلامی به تصویر کشیده است.
عاشورا و تاسوعای حسینی از مهم ترین روز ها در تاریخ اسلام برای شیعیان است و عاشورا یعنی روزی که میل معاشرت و رفاقت با امام (ع) به شدت بالا می رود.
به همت هیئت محبان الزهرا(س) و با همکاری هیئت دانشگاه هنر مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در فضای باز دانشگاه سوره برگزار می شود.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی طی اطلاعیه ای از مردم خواست در شب عاشورای حسینی فریاد «لبیک یا حسین» سر دهند.
معاون هنری حوزه هنری از آغاز فعالیت پویش «سوره اشک» و انتشار تولیدات ویژه ماه محرم در قالب های نماهنگ، فیلم کوتاه، کلیپ، پویانمایی، قطعه موسیقی و ... خبر داد.
کتاب «مکتوبات فارسی در باب موسیقی» نوشته مهرداد فلاح زاده با ترجمه سهند سلطاندوست توسط نشر مرکز منتشر و راهی بازار نشر شد.
مسابقه کتابخوانی «حسین از زبان حسین» ویژه ماه محرم برگزار می شود.
اسامی دانشجویان رتبه برتر مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال دوم تحصیلی 98-97 و مقطع کارشناسی در نیمسال اول 99-98 دانشگاه سوره اعلام شد.
فراخوان جشنواره تئاتر مجازی «وقفه» منتشر شد.
«آوای درد» قدیمی ترین ترجمه فارسی به دست آمده از «اللهوف علی قتلی الطفوف» مقتل امام حسین (ع) به روایت سیدبن طاووس است.
  • تعداد رکوردها : 3257