3345رکورد در مدت زمان 0.171ثانیه
عبارت مورد جستجو :
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب «فیلمنامه نویسی انیمیشن» نوشته امیرمسعود علمداری، به صورت مجازی برگزار شد.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 99 خبر داد.
نخستین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر، فردا 12 آبان ماه برگزار می شود.
وبینار علمی تخصصی مسائل شهرهای حاشیه کلانشهر ها به همت دانشگاه سوره برگزار می شود.
نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید، شامگاه پنج شنبه ۸ آبان ماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، به کار خود پایان داد.
پرهام مانیان یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره، برنده جشنواره سن دیه گو آمریکا شد.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD دربرنامه ریزی شهری با موضوع شهر پیاده، با همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری کمیتۀ TOD شورای اسلامی شهر تهران، عصر پنجشنبه 8 آبان ماه برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب سوره، روز دوشنبه 12 آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
دورکاری کارمندان و استادان دانشگاه سوره، تا پایان آبان ماه تمدید شد.
نخستین جلسه، کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی با تدریس دکتر محسن مراثی، برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3345