3349رکورد در مدت زمان 0.140ثانیه
عبارت مورد جستجو :
موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه با عنوان «تولید محتوا و نشر الکترونیکی» را در روز چهارشنبه ۵ آذرماه ۹۹ ساعت ۱٠:٠٠ تا ۱۲:٠٠ به صورت آنلاین برگزار می کند.
دومین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی به صورت مجازی برگزار شد.
نخستین جلسه ی شورای علمی کمیته فرهنگی کنفرانس علمی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی به همت دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.
وبینار علمی_تخصصی مسائل شهری منطقه 22 تهران، با حضور دکتر مهرداد رحمانی مدیر طرح تفصیلی منطقه 22 و دکتر زینب عادلی مدیر اجرایی وبینار 2 آذرماه1399 برگزار می شود.
دورکاری کادر آموزشی و اداری دانشگاه سوره تا 14 آذرماه 99 تمدید شد.
سومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان « مهارت های زندگی ویژه دانشجویان در دوران کرونا و انطباق با آن با محوریت تغییر زندگی از دانش آموزی به دانشجویی، مهارت های ویژه زندگی در محیط خانواده و دانشگاه و سازگاری در ایام کرونا » برگزار شد.
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر، ششمین جلسه نقد کتاب سوره را در روز دوشنبه 3 آذر ماه به صورت آنلاین برگزار می کند.
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، مستند "داغ قره باغ"، در روز پنج شنبه 29 آبان ماه ساعت 15 ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه، به صورت آنلاین اکران می شود.
کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره با ارائه خدمات اطلاعاتی به استفاده کنندگان و یادگیرندگان خود، در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه نقش مهمی را ایفا می کند. چنانچه واحد کتابخانه و اطلاع رسانی واحدی فرهنگی با هویت اسلامی- ایرانی، نافذ و اثرگذار بر مراجعین، دارای کارکردهای آگاهی بخش، اطلاع رسانی آموزشی و ارشادی، زمینه ساز ارتقاء مطالعه مفید، دارای نیروی انسانی متعهد به ارائه خدمات اقدام می کند.
مهلت ارسال مقالات اولین همایش ملی «تئاتر مسئولیت پذیر» برای برگزاری در اسفند ۱۳۹۹ تمدید شد.
  • تعداد رکوردها : 3349