3349رکورد در مدت زمان 6.411ثانیه
عبارت مورد جستجو :
نخستین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی به صورت مجازی برگزار شد.
پیام تسلیت دکتر محمدحسین ساعی، رییس دانشگاه سوره در سوگ معلم بزرگ ایران اسلامی و عضو هیأت امنای ادوار دانشگاه سوره
رییس هیأت امنای دانشگاه سوره با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جواد اژه ای، نماینده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان اروپا را تسلیت گفت.
دوره دوم،کارگاه های روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی برگزار می شود.
دومین همایش «از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران» از سوی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دوازدهم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
اینفوگرافیک حمله تروریستی توسط داعش به دانشگاه کابل که طی آن 35 تن شهید و 50 نفر مجروح شدند.
«شاخه خراسان داعش با انتشار خبرنامه و یک تصویر که ادعا کرده مهاجمان جهادی هستند، مسئولیت حمله 12 آبان 1399 به دانشگاه کابل را به عهده گرفت. دولت افغانستان اعلام کرد در این حمله 22 نفر کشته و همین تعداد زخمی شده اند که همه آنان غیرنظامی و اکثریتشان دانشجو بوده اند»
دومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان «الگوهای ارتباط موثر دانشجویان با محوریت ارتباط عمومی، ارتباط در محیط دانشگاهی، ارتباط در ایام کرونا و ارتباط برای زندگی آینده» روز چهارشنبه 21 آبان 99 به صورت مجازی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه، پنجمین جلسه نقد کتاب سوره، دوشنبه 26 آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
  • تعداد رکوردها : 3349