3349رکورد در مدت زمان 10.40ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر سعید اسدی برگزار شد.
سومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس محسن مراثی و حضور استادان به صورت مجازی، برگزار شد.
دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، چهارمین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب « عکاسی مکتب دوسلدورف » نوشته صالحه خوانساری ، به صورت مجازی برگزار شد.
دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، دومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
یازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار برگزار می شود.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، چهارمین جلسه نقد کتاب سوره، روز دوشنبه 19 آبان ماه به صورت مجازی برگزار می شود.
وبینار آشنایی نو دانشجویان ورودی99 دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با گروه های آموزشی مربوطه خود برگزار می شود.
نخستین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر سعید اسدی برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3349