3349رکورد در مدت زمان 0.187ثانیه
عبارت مورد جستجو :
عرض تسلیت به همکاران، دانشجویان، استادان و خانواده معزز مرحومه فریبا سپهری
دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس محسن مراثی و حضور استادان به صورت مجازی، برگزار شد.
نخستین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
به همت دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، اولین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان « چگونگی رشد اخلاقی در خانواده و اجتماع با رویکرد سیستمی» در روز دوشنبه 12 آبان ماه 99 به صورت مجازی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب «فیلمنامه نویسی انیمیشن» نوشته امیرمسعود علمداری، به صورت مجازی برگزار شد.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 99 خبر داد.
نخستین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر، فردا 12 آبان ماه برگزار می شود.
وبینار علمی تخصصی مسائل شهرهای حاشیه کلانشهر ها به همت دانشگاه سوره برگزار می شود.
نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید، شامگاه پنج شنبه ۸ آبان ماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، به کار خود پایان داد.
پرهام مانیان یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره، برنده جشنواره سن دیه گو آمریکا شد.
  • تعداد رکوردها : 3349