3342رکورد در مدت زمان 0.171ثانیه
عبارت مورد جستجو :
اولین جشنواره ملی امیر کبیر طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کار فرما محور برگزار می شود.
کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر به صورت مجازی برگزار می شود.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD در برنامه ریزی شهری به همت دانشگاه سوره با همکاری کمیته TOD شورای اسلامی شهر تهران برگزار می شود.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، دومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب "ازو و بوطیقای سینما"، به صورت آن لاین برگزار شد.
دومین جلسه نقد و بررسی کتاب « ازو و بوطیقای سینما » نوشته دیوید بردول با ترجمه روبرت صافاریان، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
هفتاد و ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه سوره، شنبه سوم آبان ماه، همراه با تکریم اعضای قدیم و معارفه اعضای جدید، در محل دانشگاه سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر امور دانشجویی دانشگاه، طی اطلاعیه ای، زمان ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی توسط متقاضیان وام شهریه را اعلام کرد.
دورکاری کارمندان و استادان دانشگاه سوره، تا 9 آبان ماه تمدید شد.
همایش ملی مجازی سازی دروس کارگاهی و عملی رشته هنر، چالش ها و راهکارها، ۲۶ آذرماه ۱۳۹۹ توسط دانشگاه شهید چمران اهواز در محل دانشگاه برگزار می شود.
جایزه هیأت داوران (هوگوی نقره ای) پنجاه و ششمین جشنواره بین المللی فیلم شیکاگو به فیلم «جنایت بی دقت» ساخته شهرام مُکری رسید.
  • تعداد رکوردها : 3342