3349رکورد در مدت زمان 0.109ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD دربرنامه ریزی شهری با موضوع شهر پیاده، با همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری کمیتۀ TOD شورای اسلامی شهر تهران، عصر پنجشنبه 8 آبان ماه برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب سوره، روز دوشنبه 12 آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
دورکاری کارمندان و استادان دانشگاه سوره، تا پایان آبان ماه تمدید شد.
نخستین جلسه، کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی با تدریس دکتر محسن مراثی، برگزار شد.
وبینار آموزشی «همشهری کین، شهروند همیشگی جهان» با حضور حمید فدوی استاد سینما با تخصص دکوپاژ در دانشگاه پاریس 7 برگزار شد.
آیین نامه ها و فرم ها
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۹ خبر داد.
اولین جشنواره ملی امیر کبیر طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کار فرما محور برگزار می شود.
کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر به صورت مجازی برگزار می شود.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD در برنامه ریزی شهری به همت دانشگاه سوره با همکاری کمیته TOD شورای اسلامی شهر تهران برگزار می شود.
  • تعداد رکوردها : 3349