تاریخ انتشار : 1 مرداد 1399 1:17

گزارش اولین دفاع های آنلاین ایران در دانشگاه سوره در دوران شیوع ویروس کووید19

مقاله خانم شکوفه ماسوری عضو هیئت علمی دانشگاه سوره با عنوان"چگونه می توان یک دفاع آنلاین موفق برگزار کرد؟(گزارش اولین دفاع های آنلاین ایران در دانشگاه سوره در دوران شیوع ویروس کووید19)" در همایش ملی"چالش های یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی" در روز دوشنبه سی ام تیر ماه1399به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد.
در این مقاله خانم ماسوری آمار دقیقی از تعداد جلسات دفاع که بصورت آنلاین از طریق اسکای روم برگزار شده بود ارائه دادند، و خاطر نشان کردند که طراحی جلسات آنلاین برعهده انفورماتیک دانشگاه بوده که کادر اداری دانشگاه ازجمله رییس دانشگاه، معاون و کارشناسان و اساتید و مسئولین انفورماتیک بارها جلساتی را برای تمرین، اجرا کردند. ازمشکلات برگزاری جلسات دفاع آنلاین از جمله عدم آشنایی استاد و دانشجو از محیط دفاع، چگونگی ارائه کار عملی، نداشتن اینترنت پرسرعت و قطعی سیستم و ... صحبت کردند. در مورد نحوه شروع جلسه آنلاین از ورود به پنل تا بارگذاری فایل ، تست صدا و ورود مهمانان توضیحاتی دادند. یک نمونه جلسه دفاع از اسکای روم را با تصاویر شامل : داوری ها، دفاعیات دانشجو، دفاعیات اساتید، شورنمره در واتساپ و اعلام نمره و ....ارائه کردند. و در آخر در قسمت نتیجه گیری مقاله را با اعلام برگزاری موفق بیش از 60 دفاع آنلاین در دانشگاه سوره، ایجاد شرایط روانی مناسب برای دانشجو در ایام شیوع کووید19، برقراری همدلی در جلسات ، شرکت متوسط 40 مهمان در جلسات و تبدیل جلسه به هنگام نظر دهی استاد راهنما و داور به یک وبینار آموزشی جمع بندی کردند.