3349رکورد در مدت زمان 8.720ثانیه
عبارت مورد جستجو :
سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
پژوهشکده هنرِ فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، از برگزاری همایش ملی «تبارشناسی و سیر تحول نقد هنر در ایران» خبر داد.
نخستین جلسه وبینار آموزشی«آشنایی با زبان سینما» به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، عصر امروز ( سه شنبه) با تدریس حمید فدوی، استاد دکوپاژ دانشگاه پاریس ٧ به صورت مجازی برگزار شد.
اسامی آثار راه‎یافته به بخش «نقد، تحلیل و پژوهش» در ۲ بخش «پژوهش» و «نقد و تحلیل» از سوی دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اعلام شد.
جلسه دفاعیه پایان نامه محبوب احمدی زاد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته تبلیغ و ارتباطات صبح امروز( سه شنبه) با حضور استادان و130نفر از دانشجویان و میهمانان به صورت مجازی برگزار شد.
پنجمین جلسه نقد و بررسی کتاب « طنز آوران جهان نمایش » نوشته دیوید مامت با ترجمه داریوش مودبیان ، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، سومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.
مدیر گروه سینما دانشگاه سوره گفت: دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی پژوهشی «آشنایی با زبان سینما» در روز های سه شنبه با تدریس حمید فدوی، استاد دانشگاه پاریس7 برگزار می شود.
در پی حمله تروریستی گروهک داعش به دانشگاه کابل، محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، طی نامه ای مراتب همدردی خود را با محمدعثمان بابری رییس دانشگاه کابل، ابراز کرد. متن نامه توسط روابط عمومی دانشگاه سوره به سفارت افغانستان تقدیم شد.
  • تعداد رکوردها : 3349