3345رکورد در مدت زمان 0.093ثانیه
عبارت مورد جستجو :
جلسه دفاعیه پایان نامه محبوب احمدی زاد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته تبلیغ و ارتباطات صبح امروز( سه شنبه) با حضور استادان و130نفر از دانشجویان و میهمانان به صورت مجازی برگزار شد.
پنجمین جلسه نقد و بررسی کتاب « طنز آوران جهان نمایش » نوشته دیوید مامت با ترجمه داریوش مودبیان ، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، سومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.
مدیر گروه سینما دانشگاه سوره گفت: دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی پژوهشی «آشنایی با زبان سینما» در روز های سه شنبه با تدریس حمید فدوی، استاد دانشگاه پاریس7 برگزار می شود.
در پی حمله تروریستی گروهک داعش به دانشگاه کابل، محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، طی نامه ای مراتب همدردی خود را با محمدعثمان بابری رییس دانشگاه کابل، ابراز کرد. متن نامه توسط روابط عمومی دانشگاه سوره به سفارت افغانستان تقدیم شد.
نخستین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی به صورت مجازی برگزار شد.
پیام تسلیت دکتر محمدحسین ساعی، رییس دانشگاه سوره در سوگ معلم بزرگ ایران اسلامی و عضو هیأت امنای ادوار دانشگاه سوره
رییس هیأت امنای دانشگاه سوره با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جواد اژه ای، نماینده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان اروپا را تسلیت گفت.
دوره دوم،کارگاه های روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی برگزار می شود.
  • تعداد رکوردها : 3345