3345رکورد در مدت زمان 3.307ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دومین همایش «از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران» از سوی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دوازدهم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
اینفوگرافیک حمله تروریستی توسط داعش به دانشگاه کابل که طی آن 35 تن شهید و 50 نفر مجروح شدند.
«شاخه خراسان داعش با انتشار خبرنامه و یک تصویر که ادعا کرده مهاجمان جهادی هستند، مسئولیت حمله 12 آبان 1399 به دانشگاه کابل را به عهده گرفت. دولت افغانستان اعلام کرد در این حمله 22 نفر کشته و همین تعداد زخمی شده اند که همه آنان غیرنظامی و اکثریتشان دانشجو بوده اند»
دومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان «الگوهای ارتباط موثر دانشجویان با محوریت ارتباط عمومی، ارتباط در محیط دانشگاهی، ارتباط در ایام کرونا و ارتباط برای زندگی آینده» روز چهارشنبه 21 آبان 99 به صورت مجازی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه، پنجمین جلسه نقد کتاب سوره، دوشنبه 26 آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر سعید اسدی برگزار شد.
سومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس محسن مراثی و حضور استادان به صورت مجازی، برگزار شد.
دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، چهارمین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب « عکاسی مکتب دوسلدورف » نوشته صالحه خوانساری ، به صورت مجازی برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3345