3276رکورد در مدت زمان 0.670ثانیه
عبارت مورد جستجو :
نخستین جلسه، کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی با تدریس دکتر محسن مراثی، برگزار شد.
وبینار آموزشی «همشهری کین، شهروند همیشگی جهان» با حضور حمید فدوی استاد سینما با تخصص دکوپاژ در دانشگاه پاریس 7 برگزار شد.
آیین نامه ها و فرم ها
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۹ خبر داد.
اولین جشنواره ملی امیر کبیر طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کار فرما محور برگزار می شود.
کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر به صورت مجازی برگزار می شود.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD در برنامه ریزی شهری به همت دانشگاه سوره با همکاری کمیته TOD شورای اسلامی شهر تهران برگزار می شود.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، دومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب "ازو و بوطیقای سینما"، به صورت آن لاین برگزار شد.
دومین جلسه نقد و بررسی کتاب « ازو و بوطیقای سینما » نوشته نوشته دیوید بردول با ترجمه روبرت صافاریان، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
هفتاد و ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه سوره، شنبه سوم آبان ماه، همراه با تکریم اعضای قدیم و معارفه اعضای جدید، در محل دانشگاه سوره برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3276