3342رکورد در مدت زمان 0.187ثانیه
عبارت مورد جستجو :
وبینار علمی تخصصی مسائل شهرهای حاشیه کلانشهر ها به همت دانشگاه سوره برگزار می شود.
نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید، شامگاه پنج شنبه ۸ آبان ماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، به کار خود پایان داد.
پرهام مانیان یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره، برنده جشنواره سن دیه گو آمریکا شد.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD دربرنامه ریزی شهری با موضوع شهر پیاده، با همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری کمیتۀ TOD شورای اسلامی شهر تهران، عصر پنجشنبه 8 آبان ماه برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب سوره، روز دوشنبه 12 آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
دورکاری کارمندان و استادان دانشگاه سوره، تا پایان آبان ماه تمدید شد.
نخستین جلسه، کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی با تدریس دکتر محسن مراثی، برگزار شد.
وبینار آموزشی «همشهری کین، شهروند همیشگی جهان» با حضور حمید فدوی استاد سینما با تخصص دکوپاژ در دانشگاه پاریس 7 برگزار شد.
آیین نامه ها و فرم ها
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۹ خبر داد.
  • تعداد رکوردها : 3342