3257رکورد در مدت زمان 9.063ثانیه
عبارت مورد جستجو :
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای از فراخوان سومین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) خبر داد.
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر دانشگاه، روز دوشنبه 5 آبان ماه، در دومین نشست نقد کتاب، به بررسی و نقد کتاب «ازو و بوطیقای سینما» نوشته دیوید بردول با ترجمه روبرت صافاریان، به صورت آن لاین خواهد پرداخت.
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، طی اطلاعیه ای از دانشجویان خواست تا نسبت به تکمیل پرسشنامه الکترونیکی کارنامه سلامت خود اقدام کنند.
طی حکمی از سوی محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، اصغر فهیمی فر به عنوان سرپرست گروه پژوهش هنر دانشگاه سوره منصوب شد.
وبینار علمی – تخصصی تجارب شهرهای جدید ایران؛ سه شنبه 22 مهرماه به صورت مجازی به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، به دبیری زینب عادلی برگزارشد.
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی امور دانشجویی دانشگاه سوره، اولین دوره مجازی کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره پرسش های متداول دانشجویان درباره ثبت نام در این دانشگاه را پاسخ داد.
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، نخستین جلسه نقد و بررسی کتاب «شگردهای نمایشنامه نویسی» نوشته علی حاجی ملاعلی به صورت مجازی برگزار شد .
نخستین جلسه نقد و بررسی کتاب «شگردهای نمایشنامه نویسی» نوشته علی حاجی ملاعلی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با مکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
  • تعداد رکوردها : 3257