3349رکورد در مدت زمان 0.093ثانیه
عبارت مورد جستجو :
سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر -color:yellow'>اسلامی، دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
پژوهشکده هنرِ فرهنگستان هنر جمهوری -color:yellow'>اسلامی ایران، از برگزاری همایش ملی «تبارشناسی و سیر تحول نقد هنر در ایران» خبر داد.
نخستین جلسه وبینار آموزشی«آشنایی با زبان سینما» به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره، عصر امروز ( سه شنبه) با تدریس حمید فدوی، استاد دکوپاژ -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه پاریس ٧ به صورت مجازی برگزار شد.
اسامی آثار راه‎یافته به بخش «نقد، تحلیل و پژوهش» در ۲ بخش «پژوهش» و «نقد و تحلیل» از سوی دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اعلام شد.
جلسه دفاعیه پایان نامه محبوب احمدی زاد -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته تبلیغ و ارتباطات صبح امروز( سه شنبه) با حضور استادان و130نفر از -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجویان و میهمانان به صورت مجازی برگزار شد.
پنجمین جلسه نقد و بررسی کتاب « طنز آوران جهان نمایش » نوشته دیوید مامت با ترجمه داریوش مودبیان ، به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره، سومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.
مدیر گروه سینما -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره گفت: دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی پژوهشی «آشنایی با زبان سینما» در روز های سه شنبه با تدریس حمید فدوی، استاد -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه پاریس7 برگزار می شود.
در پی حمله تروریستی گروهک داعش به -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه کابل، محمدحسین ساعی رییس -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره، طی نامه ای مراتب همدردی خود را با محمدعثمان بابری رییس -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه کابل، ابراز کرد. متن نامه توسط روابط عمومی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره به سفارت افغانستان تقدیم شد.
  • تعداد رکوردها : 3349