3276رکورد در مدت زمان 0.156ثانیه
عبارت مورد جستجو :
نخستین جلسه، کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی با تدریس دکتر محسن مراثی، برگزار شد.
وبینار آموزشی «همشهری کین، شهروند همیشگی جهان» با حضور حمید فدوی استاد سینما با تخصص دکوپاژ در -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه پاریس 7 برگزار شد.
آیین نامه ها و فرم ها
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۹ خبر داد.
اولین جشنواره ملی امیر کبیر طرح ها، پایان نامه ها و رساله های -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجویی کاربردی کار فرما محور برگزار می شود.
کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر به صورت مجازی برگزار می شود.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD در برنامه ریزی شهری به همت -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره با همکاری کمیته TOD شورای -color:yellow'>اسلامی شهر تهران برگزار می شود.
به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، دومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب "ازو و بوطیقای سینما"، به صورت آن لاین برگزار شد.
دومین جلسه نقد و بررسی کتاب « ازو و بوطیقای سینما » نوشته نوشته دیوید بردول با ترجمه روبرت صافاریان، به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
هفتاد و ششمین جلسه هیأت امنای -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره، شنبه سوم آبان ماه، همراه با تکریم اعضای قدیم و معارفه اعضای جدید، در محل -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه سوره برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3276