تاریخ انتشار : 5 مرداد 1399 11:15

ترم تابستانی دانشگاه سوره به صورت مجازی آغاز شد

ترم تابستان سال تحصیلی 99-98 به صورت مجازی بوده و از 5 مرداد آغاز و تا 16 شهوریور ماه ادامه می یابد. براساس اطلاعیه آموزش دانشگاه سوره، کلاس های دوره تابستان به صورت آن لاین بوده و از طریق سامانه اسکای روم برگزار می شود.
ترم تابستان

ترم تابستانی به صورت مجازی بوده و از 5 مرداد آغاز و تا 16شهریور ماه ادامه می یابد؛ دروس ارائه شده در این ترم متشکل از تاریخ تحلیلی صدراسلام، فلسفه اخلاق، تفسیر موضوعی قرآن، انقلاب اسلامی و ریشه های آن، ادبیات فارسی، زبان عمومی، زبان پیش دانشگاهی، اندیشه اسلامی1 و اندیشه اسلامی2 است.