3349رکورد در مدت زمان 4.945ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD دربرنامه ریزی شهری با موضوع شهر پیاده، با همت دانشکده معماری و شهرسازی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره و با همکاری کمیتۀ TOD شورای اسلامی شهر تهران، عصر پنجشنبه 8 آبان ماه برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، روز دوشنبه 12 آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
دورکاری کارمندان و استادان -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، تا پایان آبان ماه تمدید شد.
وبینار -color:yellow'>-color:yellow'>آموزشی «همشهری کین، شهروند همیشگی جهان» با حضور حمید فدوی استاد سینما با تخصص دکوپاژ در -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه پاریس 7 برگزار شد.
آیین نامه ها و فرم ها
معاونت -color:yellow'>-color:yellow'>آموزش و تحصیلات تکمیلی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۹ خبر داد.
اولین جشنواره ملی امیر کبیر طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کار فرما محور برگزار می شود.
کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر به صورت -color:yellow'>-color:yellow'>مجازی برگزار می شود.
دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD در برنامه ریزی شهری به همت -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با همکاری کمیته TOD شورای اسلامی شهر تهران برگزار می شود.
  • تعداد رکوردها : 3349