3349رکورد در مدت زمان 0.187ثانیه
عبارت مورد جستجو :
کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان در -color:yellow'>سامانه سیباد برگزار می شود.
وبینار نشانه شناسی تولیدات تصویری در روزگار کرونایی به همت کلاس ارتباطات تصویری، دانشکده فرهنگ و ارتباطات -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره امروز (9 آذر) برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره مجازی دانشجویی نور محمد(ص) را برگزار می کند.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره صبح روز پنج شنبه (6آذر) طی سه نشست پیاپی برگزار شد.
به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه، صبح روز چهارشنبه(5آذر) برگزار شد.
معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با همکاری دانشکده هنر، هفتمین جلسه نقد کتاب -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره را دوشنبه 10 آذر ماه به صورت آنلاین برگزار می کند.
وبینار مسائل شهری منطقه 22 تهران عصر (یکشنبه) 2 آذر با حضور دکتر مهرداد رحمانی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره 6 آذر ماه برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، اکران آنلاین و جلسه نقد و بررسی مستند داغ قره باغ را در روز پنج شنبه 29 آبان ماه برگزار کرد.
ششمین جلسه نقد و بررسی کتاب « هنر ایران » نوشته رابرت مرداک اسمیت با ترجمه کیانوش معتقدی، به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با همکاری دانشکده هنر-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره به صورت مجازی برگزار شد .
  • تعداد رکوردها : 3349