3345رکورد در مدت زمان 0.109ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دورکاری کادر آموزشی و اداری -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره تا 14 آذرماه 99 تمدید شد.
سومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان « مهارت های زندگی ویژه دانشجویان در دوران کرونا و انطباق با آن با محوریت تغییر زندگی از دانش آموزی به دانشجویی، مهارت های ویژه زندگی در محیط خانواده و -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه و -color:yellow'>سازگاری در ایام کرونا » برگزار شد.
معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با همکاری دانشکده هنر، ششمین جلسه نقد کتاب -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره را در روز دوشنبه 3 آذر ماه به صورت آنلاین برگزار می کند.
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، مستند "داغ قره باغ"، در روز پنج شنبه 29 آبان ماه ساعت 15 ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه، به صورت آنلاین اکران می شود.
کتابخانه مرکزی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با ارائه خدمات اطلاعاتی به استفاده کنندگان و یادگیرندگان خود، در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه نقش مهمی را ایفا می کند. چنانچه واحد کتابخانه و اطلاع رسانی واحدی فرهنگی با هویت اسلامی-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>- ایرانی، نافذ و اثرگذار بر مراجعین، دارای کارکردهای آگاهی بخش، اطلاع رسانی آموزشی و ارشادی، زمینه -color:yellow'>ساز ارتقاء مطالعه مفید، دارای نیروی انسانی متعهد به ارائه خدمات اقدام می کند.
مهلت ارسال مقالات اولین همایش ملی «تئاتر مسئولیت پذیر» برای برگزاری در اسفند ۱۳۹۹ تمدید شد.
سومین جلسه کارگاه توانمند -color:yellow'>سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
پژوهشکده هنرِ فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، از برگزاری همایش ملی «تبارشناسی و سیر تحول نقد هنر در ایران» خبر داد.
نخستین جلسه وبینار آموزشی«آشنایی با زبان سینما» به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، عصر امروز ( سه شنبه) با تدریس حمید فدوی، استاد دکوپاژ -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه پاریس ٧ به صورت مجازی برگزار شد.
اسامی آثار راه‎یافته به بخش «نقد، تحلیل و پژوهش» در ۲ بخش «پژوهش» و «نقد و تحلیل» از سوی دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اعلام شد.
  • تعداد رکوردها : 3345