3349رکورد در مدت زمان 0.124ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی نوین ، ویژه اعضای هیات علمی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با تدریس محسن مراثی و حضور استادان به صورت مجازی، برگزار شد.
نخستین جلسه کارگاه توانمند -color:yellow'>سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.
به همت دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، اولین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان « چگونگی رشد اخلاقی در خانواده و اجتماع با رویکرد سیستمی» در روز دوشنبه 12 آبان ماه 99 به صورت مجازی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره و با همکاری دانشکده هنر، سومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب «فیلمنامه نویسی انیمیشن» نوشته امیرمسعود علمداری، به صورت مجازی برگزار شد.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 99 خبر داد.
نخستین جلسه کارگاه توانمند -color:yellow'>سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده هنر، فردا 12 آبان ماه برگزار می شود.
وبینار علمی تخصصی مسائل شهرهای حاشیه کلانشهر ها به همت -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره برگزار می شود.
نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه امید، شامگاه پنج شنبه ۸ آبان ماه سال جاری در -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه خلیج فارس با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، به کار خود پایان داد.
پرهام مانیان یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، برنده جشنواره سن دیه گو آمریکا شد.
  • تعداد رکوردها : 3349