3345رکورد در مدت زمان 0.093ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، طی اطلاعیه ای از دانشجویان خواست تا نسبت به تکمیل -color:yellow'>پرسشنامه الکترونیکی کارنامه سلامت خود اقدام کنند.
طی حکمی از سوی محمدحسین ساعی رییس -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، اصغر فهیمی فر به عنوان سرپرست گروه پژوهش هنر -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره منصوب شد.
وبینار علمی – تخصصی تجارب شهرهای جدید ایران؛ سه شنبه 22 مهرماه به صورت مجازی به همت دانشکده معماری و شهر-color:yellow'>سازی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، به دبیری زینب عادلی برگزارشد.
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی امور دانشجویی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره، اولین دوره مجازی کارگاه های سه گانه روانشناسی را ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار می کند.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره -color:yellow'>پرسش های متداول دانشجویان درباره ثبت نام در این -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه را پاسخ داد.
به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره و با همکاری دانشکده هنر، نخستین جلسه نقد و بررسی کتاب «شگردهای نمایشنامه نویسی» نوشته علی حاجی ملاعلی به صورت مجازی برگزار شد .
نخستین جلسه نقد و بررسی کتاب «شگردهای نمایشنامه نویسی» نوشته علی حاجی ملاعلی به همت معاونت پژوهشی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره با همکاری دانشکده هنر-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره به صورت مجازی برگزار شد .
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته صرفأ بر اساس سوابق تحصیلی سال 99 خبر داد.
فروشگاه اینترنتی انتشارات -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه الزهرا (س) با هدف عرضه و فروش کتاب های چاپ شده انتشارات -color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>-color:yellow'>دانشگاه راه اندازی شد.
  • تعداد رکوردها : 3345