تاریخ انتشار : 27 مرداد 1399 8:54

دو مجموعه داستان جدید ایرانی چاپ شد

دو مجموعه داستان جدید ایرانی «از پس پرده های مه آلود» و «موج ها و دریاها» توسط نشر نگاه منتشر و راهی بازار نشر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره_دو مجموعه داستان ایرانی «از پس پرده های مه آلود» نوشته محمدرضا پورجعفری و «موج ها و دریاها» نوشته روح الله حسینی به تازگی توسط انتشارات نگاه منتشر و راهی بازار نشر شده اند.

محمدرضا پورجعفری نویسنده و مترجم اهل تالش است که پس از کتاب های «ردپای زمستان»، «دهم خرداد»، «ساعت گرگ و میش»، «دیوارها و آن سوی دیوارها»، «تورهای خالی»، «زبان موج» و «دیدار با خورشید» اثر جدید خود را با عنوان «از پس پرده های مه آلود» به چاپ رسانده است.

این کتاب با ۱۸۰ صفحه و قیمت ۳۰ هزار تومان منتشر شده است.

«موج ها و دریاها» هم مجموعه ای از داستان های جدید روح الله حسینی داستان نویس نجف آبادی است.

این کتاب هم با ۱۲۶ صفحه و قیمت ۱۸ هزار تومان به چاپ رسیده بود که به تازگی با نسخه های چاپ دوم وارد کتابفروشی ها شده است.

کتاب