تاریخ انتشار : 28 مرداد 1399 9:44

کتابخانه ملی تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

براساس مصوبه شورای معاونین، کتابخانه ملی ایران از سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تا اعلام تغییر وضعیت توسط ستاد کرونا، تعطیل است.

کتابخانه ملی

به گزارش روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران_ با توجه به التزام سازمان بر رعایت مصوبات ستاد مقابله با ویروس کرونا و به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری و ادامه داشتن وضعیت قرمز شهر تهران، تالارهای کتابخانه ملی از سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ تا اعلام تغییر وضعیت توسط ستاد کرونا براساس مصوبه شورای معاونین؛ تعطیل اعلام شد.

بر همین اساس به اطلاع اعضای کتابخانه ملی می رساند که تالارهای کتابخانه ملی در این مدت هیچ گونه خدمات حضوری ارائه نخواهند داد. بدیهی است تداوم تعطیلی تالارها منوط به اعلام وضعیت، توسط ستاد مقابله با کرونا خواهد بود.