3342رکورد در مدت زمان 0.202ثانیه
عبارت مورد جستجو :
سومین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس دکتر علیرضا آقا یوسفی به صورت مجازی برگزار شد.
دومین جلسه ی شورای علمی کمیته فرهنگی کنفرانس علمی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی به همت دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.
نخستین جلسه،کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان عصر امروز( یکشنبه) برگزار شد.
کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان در سامانه سیباد برگزار می شود.
وبینار نشانه شناسی تولیدات تصویری در روزگار کرونایی به همت کلاس ارتباطات تصویری، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره امروز (9 آذر) برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره با حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره مجازی دانشجویی نور محمد(ص) را برگزار می کند.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره صبح روز پنج شنبه (6آذر) طی سه نشست پیاپی برگزار شد.
به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه، صبح روز چهارشنبه(5آذر) برگزار شد.
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر، هفتمین جلسه نقد کتاب سوره را دوشنبه 10 آذر ماه به صورت آنلاین برگزار می کند.
وبینار مسائل شهری منطقه 22 تهران عصر (یکشنبه) 2 آذر با حضور دکتر مهرداد رحمانی برگزار شد.
  • تعداد رکوردها : 3342