تاریخ انتشار : 12 شهریور 1399 11:50

فراخوان جایزه معماری تهران ؛ با رویکرد جایگاه نما در معماری و شهر

مجتمع رسانه ای راه و ساختمان کمپین"جایزه معماری تهران" با رویکرد جایگاه نما در معماری و شهر را برگزار می کند.

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ منظر شهری به دلیل ماهیت عینی خود به نحو مستقیمی با حواس انسان درگیر بوده و از آنجا که شهر به بازار ساخت وساز تبدیل شده و اکثر ساختمان ها به صورت انفرادی و بر اساس سلیقه های شخصی طراحی می شوند، در نتیجه کمتر مجالی برای ارائه ی کیفیت معمارانه در بناها و سیمای شهری فراهم است.

بی تردید، نمای ساختمان اگرچه هویت مستقلی از معماری ندارد، قطعا جزو مولفه های اثرگذار یک معماری خوب و با کیفیت است که با توجه به نمود بیرونی آن که مدام در معرض دید است، ممکن است حساسیت های بیشتری در ذهن مردم و جامعه برانگیزد. بنابراین ضروری است که مقوله نمای ساختمان، هم راستا و هم پای معماری، تحلیل و ارزیابی شود.

در راستای همین اهداف کمپین “نما هویت شهر ما” و پیرو سایر فعالیت های ترویجی و آموزشی در جهت فرهنگ سازی و بهبود سیما و منظر شهری، دبیرخانه این کمپین در نظر دارد “جایزه معماری تهران” را با رویکرد “جایگاه نما در معماری و شهر”  برگزار نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و جهت شرکت در این کمپین به آدرس زیر مراجعه کنید:

جایزه