3354رکورد در مدت زمان 21.96ثانیه
عبارت مورد جستجو :
دکتر یوسف خجیر رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر ماه را به جامعه علمی و دانشگاهی به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.
ویژه برنامه های دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، بر اساس جدول مذکور برگزار می شود.
وبینار «روایت مرمت و احیای خانه عامری ها در کاشان»، با سخنرانی دکتر امیر مسعود انوش فر 16 آذرماه 1399 (یکشنبه) برگزار می شود.
وبینار علمی_تخصصی گردشگری و نقش آن در باز آفرینی شهر ها، باحضور دکتر کیومرث حبیبی عضو هیات علمی دانشگاه کردستان و دکتر زینب عادلی مدیر اجرایی وبینار، شنبه 15 آذر 1399 برگزار می شود
ر ییس دانشگاه سوره به مناسبت روز دانشجو گفت وگوی صمیمانه ای به صورت آنلاین با دانشجویان این دانشگاه خواهد داشت.
امور فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره با همت و همکاری هیئت محبان الزهرا(س) دانشگاه، هیئت هنر و حوزه هنری، مراسم گرامی داشت شهید محسن فخری زاده را در روز پنج شنبه ۱۳ آذر ماه 99، به صورت آنلاین برگزار کرد.
هیئت محبان الزهرا(س) دانشگاه سوره و هیئت هنر ختم مجازی شهید دکتر فخری زاده را با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین پناهیان برگزار می کنند.
اعضای هیأت علمی و استادان دانشکده هنر دانشگاه سوره، در پی ترور ناجوانمردانه دکتر محسن فخری زاده، بیانیه ای صادر کردند.
  • تعداد رکوردها : 3354