تاریخ انتشار : 2 مهر 1399 11:25

تصویب آیین نامه پژوهانه دانشگاه سوره

چهارمین جلسه از شورای پژوهش دانشگاه سوره در دوره ی جدید برگزار و آیین نامه پژوهانه دانشگاه سوره تصویب شد.

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_  جلسه شورای پژوهش مورخ 30شهریورماه برگزار شد و آیین نامه پژوهانه (گرنت) اعضای هیأت علمی با هدف حمایت از  اعضای هیأت علمی در راستای تسهیل و ارتقاء فعالیت های پژوهشی ایشان در راستای اهداف علمی و پژوهشی دانشگاه سوره تصویب گردید.

واحد معاونت پژوهش دانشگاه سوره از تیرماه سال جاری به سرپرستی دکتر یوسف خجیر، با همراهی مدیریت پژوهش، به سرپرستی دکتر زکیه السادات طباطبایی، فعالیت مجدد خود را با همت و اهداف عالی آغاز کرده است. تهیه آیین نامه های  پژوهشی داخلی، از جمله شیوه نامه تشویق نویسندگان مقالات علمی و آیین نامه پژوهانه،  در راستای حمایت از فعالیت های پژوهشی اساتید، یکی از برنامه های اصلی این واحد در سه ماه تابستان بوده که همراه با  برگزاری مستمر جلسات شورای پژوهش و هم فکری با اعضای شورا در جریان است.

اهداف و برنامه های پیش روی معاونت پژوهش در دوره جدید در سایت معاونت پژوهشی در بخش درباره معاونت و شرح وظایف قابل مطالعه می باشد.