تاریخ انتشار : 22 دی 1394 15:17

مدیر گروه گرافیک

تلفن:   (داخلی 173)  66354245

سوابق تحصیلی:

دکترای تخصصی فلسفه هنر (دانشگاه علوم تحقیقات تهران)، فوق لیسانس تصویرسازی (دانشگاه هنرهای زیبای تهران)، لیسانس نقاشی (دانشگاه هنر تهران)

درباره گروه گرافیک:

گروه گرافیک از سال 1372 تاکنون با استفاده از امکانات و تجهیزات فنی و هنری برای ترویج فرهنگ و هنر اسلامی به نحو احسن به نیازهای جامعه در زمینة پیامرسانی و ارتباط تصویری، آغاز به فعالیت کرد.

دورههای آموزشی گروه در دو مقطع پیوسته و ناپیوسته کارشناسی و کارشناسی ارشد با 2 عضو هیأت علمی و به طور متوسط در هر نیمسال، حدود 70 نفر استاد مدعو در حال اجرا است.

از امکانات عمده این گروه کارگاههای مجهز به کامپیوتر و ویدئوپروژکشن، کارگاه چاپ، حجمسازی و لابراتوار عکاسی است که دانشجویان این رشته در کنار اساتید برجسته و مجرب در بسیاری از فعالیتهای فرهنگی و هنری در قالب برگزاری جشنواره، نمایشگاه، کارگاههای آموزشی در زمینه گرافیک، چاپ، بستهبندی، پوستر، گرافیک محیطی، موشن گرافی، وب دیزاین و... در طی سالهای متمادی، موفقیتهای چشمگیری کسب کرده و جذب در مراکز آموزشی و بازار کار شدهاند. آموزش نرم افزارهای متنوع و به روز گرافیکی از قبیل فتوشاپ، ایلوستریتور، ایندیزاین، افترافکت و ... در برنامه درسی این گروه قرار دارد.

درباره گروه تصویرسازی

گروه تصویرسازی دانشگاه سوره در مقطع کارشناسی ارشد ار سال 1393 دانشجو می پذیرد. از امکانات این گروه می توان به حضور هنرمندان و استادان برجسته تصویرسازی اشاره کرد که تکنیک های متنوع تصویرسازی را در کنار تصویرسازی کتاب کودک، تصویرسازی مجلات و جراید، استفاده از موشن گرافی و تصویرسازی فرهنگی و آموزشی-علمی به دانشجویان آموزش می دهند. این گروه با دو عضو هیأت علمی و 10 استاد مدعو در حال اجرا است.