تاریخ انتشار : 23 دی 1394 15:13

درباره انتشارات

معرفی انتشارات

اداره کتب و انتشارات دانشگاه سوره در سال 1388 تأسیس گردیده است. هدف اولیۀ این اداره، ارائه بستری مناسب جهت انتشار تولیدات علمی پژوهشی اساتید و محققان و دانشجویان دانشگاه بوده و در نظر داشته تا با ارتقای کیفی و کمی چاپ و نشر دانشگاه، از یک سو حامی و مشوق رونق مطالعه و پژوهش علمی بوده و از سوی دیگر منابع درسی و مطالعاتی مناسب را برای دانشجویان دانشگاه سوره فراهم نماید.

این مرکز علاوه بر امکان تأمین نیازهای داخلی دانشگاه در زمینه ی ایجاد تسهیلات اجرایی لازم برای انجام کلیۀ اقدامات در خصوص چاپ و نشر کتب و منابع دانشگاهی حاصل از فعالیت های علمی- پژوهشی استادان، محققان و دانشجویان دانشگاه و فصلنامه ها و پژوهش نامه های دانشگاه؛ از ظرفیت همکاری با سایر سازمان ها و نهادها، مؤلفین و اشخاص حقیقی و حقوقی و نیز اساتید و اعضای هیئت علمی سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی نیز برخوردار است.

ادارۀ انتشارات از نظرتشکیلاتی یکی از واحدهای زیر مجموعه ی معاونت پژوهشی دانشگاه سوره می باشد.

این اداره هم اکنون با استقبال از آثار اعضای هیئت علمی و پژوهشگران ارجمند، در ذیل معاونت پژوهشی دانشگاه، تلاش می­کند تا با توجه به عرصه های مطالعاتی و تحقیقاتی مبتنی بر نیازهای روز جامعه، در ارتقای محتواهای علمی-آموزشی با محوریت هویت ایرانی و اسلامی در زمینه ی هنر، معماری و شهرسازی، و فرهنگ و رسانه، مثمر بوده و بتواند بخشی از کمبود منابع مورد نیاز آموزشی و پژوهشی در این زمینه ها را جبران نماید؛ و در مقیاسی بزرگ تر، موجبات رشد و تعالی جایگاه علمی دانشگاه سوره را در سطح کشوری و بین المللی فراهم سازد.

انتشارات

وظایف و اختیارات

1. پذیرش آثار از مؤلفین به منظور طرح در شورای انتشارات جهت چاپ و نشر آنها انجام می پذیرد؛

2. نظارت بر حسن جریان امور انتشارات اعم از اداری، مالی، فنی، علمی، پژوهشی و امور مربوط به وزارت ارشاد؛

3. انجام امور مربوط به چاپ و انتشار کتب مصوب شورای پژوهش انتشارات دانشگاه سوره؛

4.تشویق و ترغیب اعضاء هیئت علمی به ترجمه و تألیف کتب علمی و درسی مورد نیاز برای رشته های موجود دانشگاه؛

5. همکاری با سایر مؤسسات انتشاراتی دانشگاه های هنر  به منظور مبادله کتاب؛

6. پیش بینی بودجه و نیازهای مربوط به اداره انتشارات؛

7. چاپ حداقل30 کتاب تا سه سال آینده؛

8. نظارت و هماهنگی کلیه اموری چاپی؛

9.  چاپ الکترونیکی کتاب برای کاهش هزینه دانشجویان و قابلیت دسترسی آساننتر.

وظایف اداره انتشارات

1. ترغیب استادان موفق و با تجربه در تألیف کتاب های تخصصی آموزشی و ایجاد تسهیلات اجرایی لازم؛

2. تعیین اولویت برای چاپ کتاب های دانشگاهی؛

3.سامان دهی و نظام مند کردن فرآیند های توزیع و فروش کتاب های منتشره دانشگاه سوره و توجه ویژه به اقتصاد نشر دانشگاه؛

4.پیگیری بحث ارتقای کمی و کیفی انتشارات با هدف رسیدن به حداقل انتشار30 عنوان کتاب درسی دانشگاهی  و علمی درسه  سال؛

درباره اداره انتشارات:

در کنار فعالیتهای مستمر انتشارات مبنی بر تکثیر اوراق امتحانی، سؤالات امتحانی، سربرگهای اداری مورد نیاز دانشگاه و جزوههای دانشجویی که در هر سال میانگین حدود200.000 برگ را شامل میشود.

همچنین ارائه خدمات طراحی، صفحهبندی، صحافی و سایر خدمات چاپخانهای به نشریات دانشجویی و چاپ و نشر حدود بیش از 20 نشریه دانشجویی با تیراژ 200 تا 500 نسخه در هر شماره و سایر خدمات از قبیل کارتهای عضویت پوستر، بروشور و چاپ کتابچههای مذهبی شامل زیارت عاشورا و... به مناسبتهای مذهبی و ملی و اعیاد اسلامی از جمله خدمات دیگر این اداره است.

از دیگر فعالیتهای ارزشمند اداره چاپ وانتشارات چاپ و نشر منظم فصلنامه رهپویه هنر میباشد که به صورت فصلی چاپ می گردد.

تلفن: 66378947-021

فکس: 021-66378947

آدرس: تهران، خیابان آزادی، بین آذربایجان و خوش، نبش کوچه کامیاران، پلاک 252 ، ساختمان مرکزی، معاونت پژوهشی، اداره انتشارات

کد پستی: 1345633151