تاریخ انتشار : 5 بهمن 1388 14:10
تعداد بازدید : 1994

نمايشگاهي از آثار برگزيده معماران دوره رنسانس در نگار خانه حوزه هنری

روابط بين الملل موسسه آموزش عالی  سوره با همكاري دانشكده هاي معماري سوره و مركز مطالعات معماري ايران و ايتاليا نمايشگاهي از آثار برگزيده معماران دوره رنسانس ايتاليا را تحت عنوان هنر، نبوغ، جنگ و شهر در تالار نگارخانه حوزه هنري به نمايش گذاشت.

در آيين گشايش اين نمايشگاه رياست  مؤسسه ضمن تجليل از تمامي دست اندركاران برگزاري اين نمايشگاه خبر از تشكيل دفتر مطالعات معماري اسلامي و ايراني با مشاركت دانشكده معماري و پلي تكنيك "باري" ايتاليا و دانشكده معماري سوره در آينده نزديك دادند.
جناب آقاي "آلبرتو برادانيني" نيز طي سخنان آغاز به كار اين نمايشگاه را بخش كوچكي از فعاليت هاي مشترك دانشكده معماري سوره با دانشگاه ها، اساتيد هنر و معماري ايتاليا دانسته و ابراز اميدواري كردند در آنده اي نزديك برنامه هاي مشترك وسيع تري در حوزه هاي مختلف هنر و معماري ميان مراكز علمي در كشور انجام گيرد.
دکتر حسن اصانلو مدیر روابط بين الملل مؤسسه آموزش عالي سوره  نيز نمايشگاه هنر، نبوغ، جنگ و شهر را نمايانگر بخشي از تحولات خلاقانه بشر در طراحي دفاعي شهرها پس از ورود توپ و اوج استفاده از آن در دوره رنسانس دانستند.