تاریخ انتشار : 30 فروردین 1389 5:5

نمايشنامه ي «روايت عاشقانه اي از مرگ در ماه ارديبهشت» اجرا مي شود

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،اين نمايشنامه توسط گروه تئاتر 70 و با نقش خواني بيتا بهارلو، سيروان تخت فيروزه، مسعود جعفري، الهه شهپرست، نويد عالمي،نمايشنامه خواني خواهد شد.

همچنين فرزانه شكوهي به عنوان دستيار كارگردان وليلا رفيع زاده به عنوان طراح صحنه با اجراي اين نمايش نامه همراهي مي كنند.

نمايشنامه نامبرده يكشنبه پنجم ارديبهشت 1389 ساعت 16در سالن اجتماعات دانشگاه سوره اجرا مي شود.

گفتني است گروه تئاتر 70، از سال 1370 در دانشكده ي هنرهاي زيباي دانشگاه تهران شكل گرفت و رشد كرد.

بسياري از هنرمندان تئاتر كه امروز در اين گروه فعال بوده اند، افرادي چون منوچهر شجاع، نغمه ثميني، افروز فروزند، پيام يزداني، مجتبي خشكدامن، رضا صمدپور، شيوا مسعودي، ليلا شمشيري، فرزاد معافي غفاري، پيام فروتن، فرزين صابوني، علي يزداني، گلچهره دامغاني و ... هستند.

از سال 1380 گروه تئاتر 70 در دانشگاه سوره به كارش ادامه داد.