تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1389 10:50
تعداد بازدید : 1995

اولین جلسۀ شورای تحصیلات تکمیلی دانشکدۀ ارتباطات

اولین جلسۀ شورای تحصیلات تکمیلی دانشکدۀ ارتباطات، روز سه شنبه هفتم اردیبهشت 1389 در دانشکدۀ ارتباطات تشکیل گردید. در این جلسه که به ریاست آقای دکتر کلانتری برگزار گردید. در این جلسه چهار پروپوزال مربوط به پایان نامه کارشناسی ارشد مورد بررسی قرار گرفت و مصوبات و تصمیمات ذیل را به همراه داشت؛
1. با توجه به اشکلاتی که در فرم پروپوزال مورد استفاده در دانشکده موجود بود، فرم پروپوزال جدیدی تهیه و تصویب شد.
2. مقرر شد دانشجویان پیش از اقدام به نگارش پروپوزال، با تکمیل فرم یک صفحه ای و مختصری که حاوی کلی ترین توضیحات در رابطه با موضوع، روش و مسائل تحقیق است، موضع و استاد راهنمای خود را در شورای تحصیلات تکمیلی تصویب نموده و سپس اقدام به نگارش پروپوزال اصلی نمایند.
3. مقرر شد تا در جلسات آتی دروس و شرح دروس دورۀ کارشناسی ارشد مورد بازبینی قرار گیرد و ضعف ها و اشکالات آن مرتفع شود.
4. مقرر شد شورای تحصیلات تکمیلی در خصوص راه اندازی رشته های جدید دورۀ کارشناسی ارشد نیز تصمیم گیری نماید و دربارۀ مشکلات موجود در این مسیر نیز چاره اندیشی کند.
5. مقرر شد با توجه به اینکه برخی از اسایتد با فضای ماموریتی دانشکدل ارتباطات آشنایی بیشتری دارند، این اساتید به دانشجویان دورۀ ارشد معرفی شوند تا این دانشجویان بتوانند از این اساتید به عنوان راهنما یا مشاور استفاده نمایند.
در پایان، لازم به ذکر است که اسامی شورای تحصیلی تکمیلی دانشکدۀ ارتباطات که با حکم رسمی جناب آقای دکتر روشن به این سمت منصوب شده اند به شرح ذیل می باشد:
1. آقای دکتر حسن خجسته
2. حجه الاسلام آقای دکتر سعید مهدوی کنی