تاریخ انتشار : 4 مرداد 1389 10:35

مفهوم انتظار در عصر غیبت کبری مفهومی حیات بخش است

مهدویت: رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مفهوم انتظار در عصر غیبت کبری مفهومی حیات بخش است که همه مسلمانان باید آن را سرلوحه عمل خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام مهدی خاموشی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی در انتظار صبح با اشاره به آیات سوره بینه این سوره را مصداق روشنی از حقیقت وجود صاحب الزمان(عج) دانست و گفت: با توجه به آیات این سوره آن کسی که با حجت خداوند عناد و اختلاف داشته باشد مصداق جمله شر البریه و کسی که حجت خدا را اطاعت و یاری می کند مصداق جمله خَيْرُ الْبَرِيَّةِ است.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی با طرح این سؤال که وظیفه ما در زمان غیبت چیست، بیان کرد: وظیفه ما تبعیت از قول معصوم و تن دادن به طاعت ولی فقیه عادل و واجدالشرایط است.
حجت الاسلام خاموشی در پایان سخنانش ضمن قدردانی از زحمات دست اندرکاران جشنواره در انتظار صبح گفت: مهم ترین وظیفه ما در انتظار صبح پیروی هرچه بیشتر از ولایت فقیه و پیشبرد هر چه روان تر اهداف انقلاب اسلامی است تا بتوانیم در راه صراط مستقیم قرار بگیریم.
بنا بر این گزارش، حجت الاسلام سیدجواد موسوی هوایی، معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی نیز در ادامه مرسام به سخنرانی پرداخت و با اشاره به افزایش تعداد شرکت کنندگان امسال جشنواره در انتظار صبح گفت: انسان ها برای قرار گیری در مسیر صحیح زندگی نیاز به یک برنامه مدون و جامع دارند که اگر این برنامه منظم و مدون وجود نداشته باشد انسان ها در مسیر های اشتباه و غیرمعنوی قرار می گیرند.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه انسان ها با روش های مختلف می توانند برنامه زندگی شان را خودشان تنظیم کنند، گفت: یکی از این راه ها این است که خودشان با عقل ناکامل خود برای حال و آینده خود برنامه ریزی کنند. دوم اینکه انسان ها در کنار هم جمع شوند و با عقل ناکامل جمعی خود برای حال و آینده و نیازهای روحی و روانی و معنوی خود تصمیم گیری و برنامه ریزی کنند.

حجت الاسلام موسوی هوایی با یادآوری اینکه انسان ها نمی توانند نیازهای مادی و معنوی خودشان را تشخیص دهند و درباره آن تصمیم بگیرند گفت: دو گروه ذکر شده در پایان به این نتیجه می رسند که نمی توانند برای خود برنامه ای جامع و کامل که هم مادیات و هم معنویات را دربر بگیرد، پیدا کنند.
وی با اشاره به خیر بودن حقیقت چیزهایی که به خداوند وصل هستند، گفت: اگر می خواهید خود را در یک امنیت اخلاقی و اجتماعی قرار دهید راه حل اصلی وصل شدن به منبع فیض یعنی بقیه الله است.
این کارشناس علوم دینی با تأکید بر این امر که آنچه خدا فرستاده خیر مطلق است، گفت: ما نباید به این امر شک کنیم بلکه باید بر این واقعیت تأکید کرده و بر آن پافشاری کنیم.
شایان ذکر است مراسم اختتامیه سومین جشنواره در انتظار صبح با اهدای جوایز به برندگان این جشنواره در رشته های طراحی لوگو تایپ، نقاشی، طراحی پوستر و معرق و نمایش نامه نویسی در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم به برگزیدگان جوایزی به مبلغ 200 تا 800 دلار تعلق گرفت. داوران در رشته نمایش نامه نویسی کوتاه هیچ یک از آثار را شایسته دریافت جوایز اول تا دوم ندانسته و تنها در رتبه سوم حمید علیزاده برای نمایشنامه نیمه براتی و عدالت فرزانه برای نمایشنامه بوی باران در رتبه چهارم را به عنوان نفرات برگزیده اعلام کردند. برگزیدگان رشته های دیگر این جشنواره در خبری جداگانه اعلام شد.
گزارش تصویری مراسم به گزارش خبرگزاری مهر