تاریخ انتشار : 31 مرداد 1389 11:8

اطلاعیه دانشکده معماری

كليه دانشجوياني كه درخواستهاي خود را به آموزش سوره تحويل نموده اند مي بايست در آزمون ورودي روز شنبه مورخ 6/6/89 ساعت 10 صبح در دانشكده معماري شركت نمايند.
اين آزمون در دو بخش تشريحي و طراحي با دست آزاد برگزار ميگردد.
1- آزمون تشريحي  تاريخ معماري ايران و غرب – مفاهيم معماري
2- آزمون طراحي دست آزاد  اسكيس كوتاه مدت ( تك رنگ)
ياد آور مي شود در صورت عدم كسب نمره قبولي در آزمون درخواست دانشجويان فقط با شرط ثبت نام جهت گذراندن دوره هاي مهارت آموزي اسكيس  راندو و.. در دانشگاه سوره امكان پذير خواهد بود .بي شك  دانشجوياني كه نمره قبولي در آزمون كسب نمايند نيازي به حضور الزامي در كلاسهاي مهارتي- تقويتي نداشته ليكن بصورت اختياري مي توانند در كلاسهاي مذكور ثبت نام نمايند.
محل برگزاري كلاسها در دانشكده معماري و زير نظر اساتيد اين دانشكده خواهد بود و دانشجويان همانند ساير دروس دانشگاهي ملزم به شركت منظم در اين كلاسها خواهند بود . لذا دانشجويان مي بايست هنگام انتخاب واحد  نسبت به تنظيم زماني كلاسهاي مهارتي و ساير دروس دقت لازم را به عمل آورند.
ثبت نام ساير دانشجويان دانشكده در اين كلاسها بلامانع مي باشد.
به همراه داشتن تخته ترسيم A3  (تخته شاسي) الزامي است.

آدرس دانشكده معماري :  خيابان استاد نجات الهي- خيابان فلاح پور دانشكده معماري سوره