تاریخ انتشار : 9 شهریور 1389 11:14
تعداد مشاهدات : 3149

بازدید شهردار منطقه 10 از موسسه اموزش عالی سوره

آقای مهندس سید ابوالفضل حسینی شهردار منطقه 10 و هیات همراه از موسسه آموزش عالی سوره بازدید نمودند.

در این دیدار دکتر محمد روشن رئیس موسسه آموزش عالی سوره در زمینه استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای طرفین در عرصه های علمی آموزشی و پژوهشی و اجرائی مطالبی را عنوان نمودند. با توجه به زمینه های مشترک همکاری مقرر گردید در بخشهای پژوهشی و آموزشی همکاری و تعامل لازم بعمل آید.

- اجراي طرح هاي پژوهشي (بنيادي-كاربردي-توسعه اي) مورد نياز شهرداري در حوزه مديريت شهري، نظير نياز سنجي، سنجش ميزان رضايت مندي شهروندان از خدمات شهري مطالعات فرهنگي و اجتماعي و ...

- مشاركت و همكاري در تهيه طرح دوره تدوين، آموزه ها و اجراي دوره هاي آموزش شهروندي براي شهروندان ساکن در منطقه 10 تهران

- برگزاري دوره هاي پودماني پيوسته براي كاركنان شهرداري حسب نياز شهرداري منطقه .