تاریخ انتشار : 30 شهریور 1389 5:50
تعداد مشاهدات : 4592

مقدمات انعقاد تفاهم نامه بین سوره و فرودگاه امام خمینی(ره)

ه گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی سوره ریاست مؤسسه به همراه رؤسای دانشکده های معماری و هنر از فرودگاه امام خمینی (ره) بازدید به عمل آوردند.
در این جلسه که به منظور تمهید مقدمات انعقاد تفاهم نامه همکاری فرهنگی و هنری فی مابین دانشگاه سوره و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) صورت گرفته بود دکتر محمد روشن ریاست دانشگاه سوره به توانمندی های بالای مراکز آکادمیک و دغدغه های دانشگاه سوره در زمینه هنر اسلامی اشاره نمودند.
دکتر محمد خانی رییس دانشکده معماری جهت گیری بر اساس هنر اسلامی و حضور اساتید جامعه معماران داخلی که پیوند نزدیکی با دانشکده معماری سوره دارند را از برتری های موجود این دانشکده عنوان نموده و نیز از برگزاری همایش دائمی تحت عنوان "ایران اسلامی 1404" که دبیرخانه آن در محل دانشکده معماری سوره قرار دارد خبر داد و در خصوص پیشنهاد حمایت فرودگاه امام خمینی (ره) از این همایش اعلام آمادگی نمود.
و نیز اذعان داشت که در حال حاضر 50 دانشجوی معماری داخلی آمادگی اخذ پروژه نهایی خود را با موضوعات مورد علاقه طرفین دارند.
دکتر هوشیار رییس دانشکده هنر سوره نیز حضور 30 عضو هیأت علمی و بیش از 150 استاد مدعو از اساتید برتر دانشکده های هنر کشور را نیز از نقاط قوت آموزشی این دانشکده بر شمرده و ایجاد نگارخانه دوره ای در فرودگاه امام خمینی (ره) و جهت دهی پروژه های نهایی ارشد هنر با توجه به نیازهای فرودگاه را پیشنهاد نمودند.
در پایان وارسته مشاور فرهنگی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با اذعان به ظرفیت بالای دانشگاه سوره در بعد فرهنگی، هنری و اجرایی نسبت به دانشگاه های هنر دیگر خواستار تنظیم تفاهم نامه در دو بخش فرهنگ و هنر و معماری گردید